پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 225912
رحيم پور ازغدي:
امر به معروف در فضاي سايبري مديريت نشود، جمهوري اسلامي، 20 سال آينده گرفتار فساد مي شود
تاریخ انتشار : 1395/05/21 18:04:58
نمایش : 1518
حسن رحيم پور ازغدي در دومين روز از سومين اجلاس ملي فعالان شاخص جبهه فضاي مجازي انقلاب اسلامي "فصل وصل" در خصوص «چرايي اهميت فضاي مجازي به اندازه انقلاب اسلامي» ، گفت: شما فعالان عرصه فضاي مجازي بايد در فضاي سايبر، تمامي نهاد ها را پاسخگو کنيد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حسن رحيم پور ازغدي در دومين روز از سومين اجلاس ملي فعالان شاخص جبهه فضاي مجازي انقلاب اسلامي "فصل وصل" در خصوص «چرايي اهميت فضاي مجازي به اندازه انقلاب اسلامي» ، گفت: شما فعالان عرصه فضاي مجازي بايد در فضاي سايبر، تمامي نهاد ها را پاسخگو کنيد. اگر امر به معروف را در فضاي سايبري مديريت نکنيد، جمهوري اسلامي در بيست سال ديگر يا از بين خواهد رفت و يا گرفتار فساد شديد خواهد شد.

عضو حقيقي شوراي عالي انقلاب فرهنگي  در سومين همايش جبهه فضاي مجازي انقلاب اسلامي، گفت: سخن بر سر اهميت فضاي مجازي و سرزمين سايبر است که يک موقيعت جديد و خطير در عرصه رسانه، فرهنگ و تربيت تا حوزه هاي سياسي را ايجاد کرده است.

ازغدي با اشاره به اهميت فضاي سايبر اظهار داشت: امروز فضاي سايبر در اختيار ارتباطات نيست و به همه ابعاد زندگي شخصي گسترده شده است. شما بايد در فضاي مجازي طرف مقابل را بشناسيد. با وجود آنکه ما در حوزه رسانه هاي جديد 100 سال عقب افتادگي داشته ايم، اما پس از انقلاب اسلامي بچه هاي ما اين عقب افتادگي 100 ساله را جبران کردند.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: هنوز در عرصه سينما ما دست بالا نداريم ولي در عرصه فضاي مجازي، شاخص هستيم. يکي از معاونان پنتاگون اعلام کرده بود که ما براي فضاي مجازي تيپ و لشکر تشکيل داده ايم. همه دشمنان اعلام کردند که ايران به يکي از چهار قدرت اصلي سايبري جهان تبديل شده است.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، تصريح کرد: مقامات اطلاعاتي و ارتشي امريکا و انگليس از قدرتمند بودن ايران در عرصه فضاي مجازي سخن گفتند. اوباما هم چندي پيش اعلام کرد که ما سه رقيب در فضاي مجازي داريم که آن هم روسيه، چين و ايران است.

ازغدي همچنين اظهار داشت: با اين حال ما کساني در کشور داريم که از کلمه "صدور انقلاب" مي ترسند. اما بايد بدانيم که فضاي مجازي که تحليل هاي بزرگي را ايجاد کرده مي تواند محور فرصت ها قرار گيرد و در واقع يک سرزمين جديد ايجاد کرده است.

ازغدي تصريح کرد: امروز فضاي مجازي از فضاي واقعي، واقعي تر شده است. امروز کسي نيست که روزي چند ساعت در قالب هاي مختلف در فضاي مجازي نباشد و اين موضوع در سال هاي آينده بيشتر و فراگيرتر خواهد شد.

وي افزود: امروز مي بينم که دشمنان از وهابيت و داعشي تا همه دشمنان شاخص در فضاي مجازي و عرصه فرهنگي بسيار فعال هستند. ولي ما در نمايشگاه هاي بين المللي نتوانسته ايم حرف اسلام را به درستي بزنيم در حالي که بهائيت و صهيونيست در اين فضا فعال هستند.

ازغدي تاکيد کرد: بايد 5 مرکز تهيه فکر و محصولات در حوزه هاي مختلف به طور قوي ايجاد شود  که اين مراکز به مرجع تبديل شود و بعد از آن ۵۰۰ الي ۵۰۰۰ مرکز و رسانه جهت توزيع و انتشار باشد.

وي ابراز کرد: در 5 سال گذشته اگر دقت کرده باشيد هر روز اتفاق جديد در عرصه فضاي مجازي مي افتد. پنتاگون يک عبارت به عنوان «ديپلمات شهروند» دارد و اين به اين معناست که هر شهروند امريکايي که در هر کجاي جهان با فردي ارتباط دارد٬ بايد مدافع منافع امريکا در دنيا باشد و امريکا را در هر نقطه اي که به سر مي برد٬ تبليغ کند. بر همين اساس امروز مي بينيد که هنرمنداني که سواد سياسي ندارند را در جهت منافع سياسي استفاده مي کنند. وزارت خارجه امريکا اعلام مي کند که هر شهروند آمريکايي بايد سياست «شهروند ديپلمات» را پيگيري کند.

ازغدي يادآور شد: قبل از انقلاب هم آمريکايي ها يک خواننده معروف را با لباس نظامي به کشورهاي مختلف جهان مي فرستادند و اين خواننده در آلمان اعلام کرده بود که ما در حال آموزش شيوه زندگي امريکايي ها هستيم و اين برنامه ريزي از سوي وزارت جنگ و سيا صورت مي گرفت. اين در حالي است که آمريکايي ها در سبک زندگي بسيار عقب افتاده اند و به شعار «هر آمريکايي يک اسلحه» افتخار مي کنند.

وي با بيان اينکه بعضي ها فکر مي کنند که ديپلماسي غير سياسي است، مگر ديپلماسي چيزي غير از سياست دارد؟ گفت: امريکايي ها اعلام مي کنند چه ورزشکار چه خواننده چه سياستمدار بايد پيام داشته باشد. ما نيز بايد در همه عرصه ها پيام داشته باشيم و در راستاي ارزش ها استفاده کرد. مي توان از موسيقي هاي مختلف در عرصه سياسي استفاده کرد و بايد هم چنين حرکتي را انجام داد.

وي با اين سوال که چرا ما نبايد از هر فرصتي استفاده کنيم؟ ادامه داد: 5 پايگاه قوي از 5000 پايگاه بي استفاده بهتر است و اين تناسب بايد به صورت توليد کننده و توزيع کننده صورت بگيرد. به نظر من آن ورزشکاري که در مقابل اسرائيل بازي نمي کند، يک قهرمان است. حالا وظيفه رسانه ها است که از وي يک قهرمان بسازند چراکه اين ورزشکار نشان داده است که قبل از اينکه ورزشکار باشد يک انسان است اما متاسفانه ما براي قهرمان هاي خودمان کاري نکرديم. امثال بابا رجب ها اگر در امريکا بودند، صدها فيلم براي وي مي ساختند و اين قهرمان ها در داخل کشور مورد بي مهري قرار گرفتند و برخي که قبل از اين به بابارجب گفته بودند بيرون نرود که باعث ترس مردم مي شود٬ بعد از شهادتش٬ گفتند: «بابا رجب مهربان!»

وي در ادامه افزود: امريکايي ها تاکيد دارند که بايد يک ليدر تورهاي جهاني در فضاي مجازي ما باشيم و ما بايد تصميم بگيريم چه کساني در چه فضاهايي در فضاي مجازي ورود کنند. آن ها از کوچکترين موضوعات در فضاي مجازي استفاده کردند. بعد از آن حادثه مشکوک 11 سپتامبر، يک ان جي اويي تحت عنوان "قربانيان 11 سپتامبر" ايجاد کردند که همه به ياد دارند چه کساني پشت صحنه 11 سپتامبر بودند. در ماجراي بمباران هيروشيما به وسيله رسانه کاري کردند که خودشان را مانند صاحب عزا در مجالس بزرگداشت قربانيان نشان مي دهند.

وي ادامه داد: آنها از قدرت رسانه طوري استفاده مي کنند و کاري کرده اند که اگر پاي يک اروپايي زخم شود بايد در سفارت هايشان شمع روشن کرد و اما اگر هزاران مسلمان کشته شود، کسي حق حرف زدن ندارد. بنابراين آن ها يک حرکتي را انجام دادند که حق و ناحق را عوض کند و اين به وسيله رسانه صورت گرفت.

وي افزود: موضوعات ضدامريکايي از ايران آغاز شد به طوري که در اوايل انقلاب فقط در ايران پرچم امريکا به آتش کشيده مي شد اما پس از مدتي امروز شاهديم که نه تنها در خود امريکا که در 110 کشور دنيا پرچم امريکا توسط مردم به آتش کشيده مي شود. چه زماني آمريکايي ها فکر مي کردند که در کشور خودشان پرچمشان به آتش کشيده شود و اين موضوع از ايران آغاز شد. اما سوال اين است که چرا ما نمي توانيم ارزش هاي انقلابي مان که بر مبني ارزش هاي بشريت است را رسانه اي کنيم؟

رحيم پور ازغدي با تاکيد براينکه نهادهاي رسمي معمولا در فضاي مجازي فلج هستند، تاکيد کرد: متاسفانه همه مسئولان در ايران، عقل نظري دارند اما در حوزه عمل و عقل نظري نتوانستيم به آنچه اهداف انقلاب اسلامي است، برسيم.

وي افزود: با وجود تاکيدات فراوان مقام معظم رهبري در خصوص شوراي عالي فضاي مجازي، متاسفانه جلسات شوراي عالي فضاي مجازي آنطور که بايد اصلا تشکيل نمي شود و هرگاه مقام معظم رهبري، دستوري را در يک امر چه در عرصه مجازي و چه واقعي مي دهند، همه آن را واگذار مي کنند به افراد پايين تر از خودشان و نهايتا هم آن کار انجام نمي شود.

وي تاکيد کرد: 65 نشست در خصوص فضاي مجازي در ايالت هاي مختلف امريکا در يک زمان محدود انجام شد اما جلسات شوراي عالي فضاي مجازي تشکيل نمي شود. نظارت در کشور ما فلج است اين در حالي است که 7 هزار نفر در کشور ما براي نظارت حقوق مي گيرند.

ازغدي تصريح کرد: در شوراي عالي انقلاب فرهنگي هم به همين ترتيب است و بود و نبود و سکوت و اظهارنظر اصلا مهم نيست و برخي فکر مي کنند شانشان در حدي است که فقط بايد در يک جلسه حاضر باشند و همين حضور منتي است بر سر مردم.

اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاکيد کرد: تبليغات در دنيا يک پروژه امنيتي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي است اما در ايران اصلا اين موضوع دقت نمي شود و از طرفي تاکيدات بر اقتصاد مقاومتي شنيده مي شود اما اصلا نظارتي بر تبليغات وجود ندارد.

ازغذي خاطرنشان کرد: شما فعالان عرصه فضاي مجازي بايد در فضاي سايبر، تمامي نهاد ها را پاسخگو کنيد. اگر امر به معروف را در فضاي سايبري مديريت نکنيد، جمهوري اسلامي در بيست سال ديگر يا از بين خواهد رفت و يا گرفتار فساد شديد خواهد شد. بنابراين بايد امر به معروف و نهي از منکر در اين فضا نهادينه شود. همچنين بايد سواد رسانه اي را نهادينه کرد، بايد مباحث اخلاقي را در اين فضا مورد توجه قرار داد و مهمتر اينکه در فضاي مجازي اگر نمي توانيم کسي را اسير کنيم، لااقل در اين فضا اسير نشويم.

منبع:

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html